Elke Van Laere

Osteopaat

Biografie

Als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie is Elke oorspronkelijk aan de slag gegaan als kinesitherapeut in 2012. Van bij het begin had ze het gevoel dat ze verder wou bij studeren en meer kennis wou verwerven om op die manier mensen meer en beter te kunnen helpen. Elke behaalde het postgraduaat manuele therapie in 2013 maar wou dieper graven naar de oorzaak van klachten en niet enkel symptomatisch werken. Op deze manier kwam ze bij osteopathie terecht. In 2014 is Elke, naast haar werk als kinesitherapeut, gestart bij The International Academy of Osteopathy. In juni 2019 heeft ze de opleiding afgerond en direct in de praktijk omgezet.

Hier gaat het uiteraard niet bij ophouden. “Een leven lang leren” is haar motto. De volgende uitdagingen zijn reeds gepland.

Naast Elke haar werk is lopen haar grote passie, samen met yoga en gezonde voeding. Beweging, goede voeding en mentale rust vormen de basis voor een gezond leven. Deze basis probeert ze ook mee te geven in haar behandelingen.

Opleidingen

Master in revalidatiewetenschappen en kinésitherapie100%
Postgraduaat in manuele therapie100%
Dryneedling100%
Blessurepreventie bij lopers100%
Looptechniek training100%
Oseopathie voor kinderen en baby's100%
KPNI “orthomoleculaire voedingsleer en leefstijl”0%