Astrid De Wael

Loopbaancoach

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Deze quote vat voor mij de essentie samen waar coaching voor staat: de juiste persoon die op het juiste moment helpt inzichten te geven om zo ‘samen verder’ te geraken.

Anderen omschrijven mijn coaching stijl als ‘authentiek’ en ‘intuïtief’. Mijn sterkte ligt in de combinatie van ratio en gevoel. Ik kom snel tot de kern van de zaak en durf doorduwen als ik voel dat we rond de hete brij draaien. Dat doe ik met een brede waaier aan technieken en altijd met de gepaste dosis humor en zelfrelativering. Ook geloof ik sterk in levenslang leren, jezelf opnieuw uitvinden, vallen en weer opstaan.

Werkwijze

Mijn aanpak is steeds op maat, ik luister wat jij wil bereiken. Samen met jou bekijk ik dan stap voor stap hoe we zaken concreet kunnen maken: wat drijft jou? Wat houdt je nog tegen vandaag? Hoe kunnen we deze blokkades wegnemen? Zo werken we samen een actieplan uit dat echt van jou is. Van mij mag je eerlijkheid en oprechtheid verwachten, ik zal je uitdagen om nét dat tikje verder te gaan, zodat jij het maximum uit onze interacties kan halen.

Naast loopbaanbegeleiding kan je bij mij ook terecht voor persoonlijke coaching rond levensvragen en business gerelateerde coaching rond ondernemingsvraagstukken. Daarnaast verdiep ik mij in stress en burn-out gerelateerde klachten, omdat ik sterk geloof in de samenhang tussen ons mentale en fysieke welzijn.

Mijn passie voor coaching en levenslang leren combineer ik met een sterk inzicht in de bedrijfswereld en persoonlijke ontwikkeling binnen een professionele context. Ik werkte 9 jaar bij een business school, waar ik ontwikkelingstrajecten op maat uitwerkte voor tal van bedrijven in diverse sectoren, om zo medewerkers de kans te geven zichzelf ten volle te ontplooien – van experten tot team managers. Vandaag maak ik deel uit van het management team van een data consulting bedrijf, waar ik zorg dat de juiste persoon op het juiste project werkt, volgens de eigen sterktes en voorkeuren, en daarnaast verantwoordelijk ben voor training en coaching. Dit combineer ik met mijn job als zelfstandig coach en loopbaancoach.

Opleidingen