Kindertolk® en Talentcoach

Kindertolk® 

Als kindertolk helpt Kelly jou met het vertalen van een specifiek gesteld gedrag van je kind via een individueel coaching traject. Met een liefdevolle boodschap brengt Kelly een nauwkeurige betekenis aan het specifieke gedrag van jouw kind dat jou diep raakt, bezighoudt, irriteert, … Met deze vertaling werk je verder in een 1-op-1-traject, samen met Kelly. Ze creëert samen met jou meer verbinding tussen jou en je kind en zorgt zo voor meer groeikracht voor alle gezinsleden.

Ze helpt jou als ouder

  • het gedrag of een emotie bij jouw kind te begrijpen
  • in het creëren van meer verbinding tussen jou en je kind(eren)
  • in het transformeren tot bewuste ouder
  • in het loslaten van oude pijn en spanning, zowel fysiek als mentaal

Jezelf transformeren tot bewuste ouder is het grootste geschenk dat je je kind kunt geven (Eckhart Tolle)

 

Dit traject biedt een lange-termijn-relatie met je kind, maar ook met jezelf.

Kinderen kennen hun ouders tot in het diepst van hun ziel. Een plaats waar jij als ouder vaak niet kijkt. Deze visie betrekt de wil van onze kinderen die wensen dat wij leven vanuit de kern. Zo kan jij je als ouder geraakt voelen en van binnenuit gemotiveerd worden om te doen wat nodig is. 

Je kind wordt met dit traject ontlast en tegelijkertijd geholpen. Het grote voordeel is dat jouw kind helemaal niet aanwezig hoeft te zijn tijdens dit traject én alles wat jij als ouder aanpakt en heelt, hoeft jouw kind niet meer te spiegelen.

TALENTCOACH VOOR KINDEREN (vanaf 7 jaar)

Kinderen komen echte obstakels tegen in hun zoektocht naar zelfvertrouwen en een eigen zelfbeeld. Bovendien heeft de maatschappij vele verwachtingen en dat brengt stress met zich mee. Als talentcoach helpt Kelly jouw kind zijn/haar talenten te ontdekken.

Tijdens een 1-op-1-gesprek gaat Kelly met het kind aan de slag en ontdekt ze 8 tot 12 talenten. Positieve emoties komen vrij, het kind kan gaan stralen en wordt zo veerkrachtiger. Hun weg naar meer kennis over identiteit kan van start gaan.

Ik help jouw kind

  • groeien naar meer zelfvertrouwen
  • zijn/haar talenten te ontdekken
  • in het achterhalen waar hij/zij zich goed bij voelt 
  • positief denken te stimuleren
  • zijn/haar veerkracht te vergroten om beter bestand te zijn tegen obstakels

TALENTCOACH VOOR VOLWASSENEN

Ook volwassenen kunnen hiervoor bij Kelly terecht. Bij volwassenen gaat Kelly als talentcoach nog een stapje verder en reikt ze tools aan waar je je talenten het best kan inzetten en wat de valkuilen zijn. Haal meer energie, zelfwaardering én bewustwording uit jezelf en ga in jouw eigen licht staan.

 

Ontmoet onze therapeut(en)

Kelly De Prycker

Kindertolk® en talentcoach - Bars® behandeling