Elize George

Osteopaat

Elize volgde een vijfjarige opleiding aan de International Academy of Osteopathy in Gent om er een Master of Science in Osteopathy te behalen.

Als dochter van een kinesitherapeut/osteopaat is Elize reeds van kleins af aan gepassioneerd door het menselijk lichaam en hoe mensen met klachten zo goed mogelijk kunnen geholpen worden. Door zelf osteopathie te gaan studeren, waarbij het lichaam als een geheel wordt gezien, werd deze interesse nog versterkt en groeit elke dag in de praktijk verder.

Doorheen de jaren ontstond de droom om in een groepspraktijk te werken. Het lichaam heeft namelijk zoveel verschillende hoeken en kantjes waardoor teamwork met andere gezondheidsdomeinen een must is om de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Elize heeft een hart voor kinderen. Om ook de allerkleinsten de beste hulp te kunnen geven, specialiseert ze zich dan ook verder in de kinder- en babyosteopathie via de Post Academische Module Osteopathie bij kinderen aan International Academy of Osteopathy in Gent.

Specialisaties

Zwangere vrouwen

Baby's

Kinderen

Opleidingen