Glenn Piessens

Cupping massage therapeut

Glenn zijn passie voor het menselijk lichaam en gezondheid leidde hem naar de wereld van cupping massage. Het is een vorm van dieptemassage waarbij cups op de huid worden gezet en vacuüm worden getrokken. Door het plaatsen en schuiven van de cups wordt de bloedstroom gestimuleerd, spanning uit de spieren en fascia verminderd en verklevingen losgemaakt.

Specialisaties

(top)sporters

Oplossingen voor bedrijven

Over Glenn

Glenn, in zijn jeugd een semi-professionele voetballer en doelman, wist al heel snel dat het van cruciaal belang is een optimale conditie te hebben om op topniveau te presteren. Gedurende die periode liet hij zich regelmatig behandelen door experts zoals masseurs, osteopaten en kinesisten. Daarnaast hechtte hij grote waarde aan een gebalanceerde voeding. Na zijn voetbalcarrière bleef Glenn zich toewijden aan het welzijn van zijn lichaam, waarbij hij zijn interesse uitbreidde naar een gezonde en bewuste levensstijl. Zijn toewijding aan algehele gezondheid drijft hem dagelijks om de beste en meest energieke versie van zichzelf te worden en deze benadering door te geven aan zijn patiënten.

Als cupping massagetherapeut kijkt Glenn verder dan de zorgvraag waarvoor je bij hem in de praktijk langskomt.

Wanneer er een zorg rond je gezondheid is, zijn er nog andere factoren die hierbij komen kijken (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel).

Hij werkt dus steeds volgens een holistisch kader.

Daarom blijft Glenn zich actief bijscholen. Naast cupping massage is ademhaling een van zijn expertisegebieden. Binnenkort biedt hij ook diensten aan op het gebied van hartcoherentie en ademhalingstechnieken.

Opleidingen